ALTERNATIV MEDICIN

Akupunktur

Favorit behandlingar för nervsystemet

Nervsystemet är otroligt viktigt för hela vårt sinne. När vi går igenom stress och annat i vårat liv så kan det påverka vårt nervsystem. Det kan blir överaktivt och man kan uppleva att kroppen är i hög varv.

Akupunktur är något jag har gjort i flera år för olika problem jag har haft. Akupunktur är en jättebra behandling för att lugna nervsystemet, frigöra energier och stagnationer från kroppen.

 

Kakao - Läker hjärtat

kakao

Vi uppfattar kärlek på olika sätt. Vi vill så gärna tro att kärlek är när vi blir avvisade eller behandlade dåliga när kärleken påminner oss om ett sår som får oss att känna mer, vi vågar aldrig möta såret så vi vill till vilket pris att någon möter oss och fyller oss. Det kan handla om att vi blivit övergivna som barn och att den känslan aktiveras när vi träffar en partner. Resultatet av det blir att vi vill undgå att känna oss övergivna och ta hand om det såret och istället blir kampen att vi ska bli bekräftade av någon annan att vi inte är övergivna. Såret behöver få ta plats i form av en process som du behöver för att möta dom tankar och känslor som uppstår. Om sårat lämnade dig i en mörk plats med jobbiga tankar och känslor och en känsla av övergiven behöver du bli vän med övergivenhet.

När vi väljer kärlek framför rädslan och möter det vi gått igenom och går igenom så välkomnar vi känslorna upp och kroppen kan flöda i en acceptans.

När vi väljer rädsla så lägger vi locket på hjärtat, såret måste ta vägen någonstans så den börjar vandra i kroppen, det är det vi kallar fysisk smärta.

När händelsen uppstår och såret tar plats så har vi människor en överlevnadsstrategi som innebär att beroende på hur mycket sår vi har inom eller hur vi är som personer och hur vi förhåller oss till känslor så kan det vara svårt att känna smärta. Vi kanske har haft hjärtat öppet som barn och blivit sårade och övergivna. Det lämnar en rädsla inom oss att vågar vara sårbar.

Kakao är en kraftfull medicin och har använts i många år för att läka hjärtat och frigöra känslomässiga blockeringar. Den har förmågan att ta oss dit vi önskar med intention. Tillsammans med mig i en vägledande känslobearbetning inleder vi sektionen med att samtala om ditt mående och vad du befinner dig idag och hur du skulle vilja ha hjälp med att lösa om känslomässiga blockeringar. Därefter mediterar vi tillsammans och välkomnar kakaon in i vår sektion.

Om du vill boka en känslobearbetning med kakaoceremoni klicka nedan

Shirodara

 

 

 

 

 

 

Shirodara är en holistisk behandling som härstammar från Indien och det är en fantastisk behandling för nervsystemet. Det är en olja som rinner på pannan som lugnar nervsystemet, lugnar kroppen och motverkar sömnsvårigheter. 

Shirodara

Ånga Underlivet

Vad tänker du på när jag skriver LIVMODER?

 

Jag tänker på är vi kvinnor är mödrar till liv , det måste ju innebära att våran livmoder är levande annars skulle denna inte skapa liv, ellerhur?? 

 

Livmodern har ett eget hjärta och allt vi går igenom i vårat liv sätter sig i kroppen men framför allt också i våran livmoder.

När jag arbetar med mig själv så kombinerar jag alltid kroppsliga behandlingar med det mentala. 

Vi kan gå i terapi och lära oss tänka om och förstå oss själva. I samband med en läknings resa med mig så ger jag er tips och vägleder er till det som kan hjälpa eran process att bli så kärleksfull som möjligt.

 

Rebecca Tiger är en fantastisk kvinna som jag träffade som tagit ångandet till Sverige.
Ånga underlivet kan vara bra för massa olika saker men bland annat för dig som gått igenom trauman, emotionell stress då det många gånger kan sätta sig i vårat reproduktiva system.

Det är bra för obalans, hormonella problem som exempelvis endometrios, pcos, myom

ånga
salt

Resan

Är en terapeutisk metod som är Inspirerad av Brandon Bays bok ”Resan”
I boken berättar Bay om tumör diagnosen i livmoder som var stor som en basketboll. Hon avstod från medicin och operation och upptäckte istället en kraftfull direktväg till själens starka läkekraft.
Jag träffade Frida Westerdahl som är en fantastisk kvinna som arbetar som medium. Hon har hjälpt många människor att vägvisa till deras egna läkning.
Behandlingen går ut på att man ligger i en djup avslappning och låter själen hjälpa dig att rensa det undermedvetna på undertryckta känslor så att du når en direktkontakt med själen, källan.
Jag kände mig väldigt trygg med Frida som är otroligt inkännande och en fin person att dela denna upplevelsen med.
Behandlingen tar mellan 5-11 timmar och det var bland det coolaste jag gjort! Att vara i själen och följa läkningen på det sättet gav mig en stor förståelse till vilken kraft vi besitter med oss själv

Reiki healing


Jag har träffat många underbara människor under resans gång och Helene har jag känt i massor med år. I kombination med min terapi under min resa så har jag alltid använt mig av alternativa behandlingar för att läknings processen ska vara så kärleksfull som möjligt. Reiki är en form av healing som hjälper till att balansera kroppens energier och jättebra för att släppa på undanryckta känslor.

reiki healing