Om Mig

Monamansour

Mitt namn är Mona och är 36 år gammal. Mina föräldrar härstammar från Kaukasien och Palestina. Jag växte upp i en stor familj i Gottsunda som är en förort i Uppsala. Under min uppväxt har jag mött stora motgångar och utmaningar så därför har jag alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling. Jag har gjort en lång livsresa och mött mig själv på alla plan och därför har det blivit så naturligt för mig att arbeta med att förändra människors liv till det bättre. Med min bakgrund som frisör i 15 år har jag hjälpt människor att få bättre hår genom att ta hand om sitt inre. Att arbeta med människors hår dagligen har givit mig stor förståelse hur vårt yttre reflekterar vårt inre välmående.

För många år sedan gick jag in i väggen av att ha arbetat för mycket under nästan hela mitt liv. Mina problem jag växte upp med som barn fick aldrig utrymme som vuxen utan jag hade flykten som alltid varit mitt arbete ”fortsätta köra på”.

 

Med många års terapi och ständigt arbete med mig själv förstod jag hur mina fysiska symptomen hade en psykisk koppling till mitt mående. Jag bestämde mig för att ändra om mina kostvanor och ändra min livsstil i samband med terapin. Jag vill ge kroppen möjlighet att få läka inifrån i samband med min terapi. Därför ville jag livnära mig själv med det som var läkande och kunde bygga upp min kropp och själ.

 

Genom att ta bort inflammationer via kosten kunde min kropp få läka inifrån och jag kunde se en stor förändring i mitt mående.

Med den långa resan jag gjort med mig själv och den stora insikten jag fått kring kropp, sinne och själ så blev det en självklarhet för mig att passa vidare detta och hjälpa andra människor.

 

Jag bestämde mig för att utbilda mig till livscoach med inriktningar på KBT.